DRU Yoga op Texel - op het wad

De schorren en het wad zijn mijn grote liefde. Als het laag water is, dan geef ik een wadyoga met staande yogahoudingen en zachte bewegingen van de DRU yoga. De tijden zijn afhankelijk van het getij, dus als je belangstelling hebt: mail, app of bel (06 1508 6762) me

Wadyoga/wandeling vrijdag 12 april 17.00-18.00 uur

Wandelen op de bodem van de Waddenzee, genieten van de uitgestrektheid en het licht. We starten wanneer het wad droog begint te vallen en lopen steeds verder het wad op met de vogels mee. Een heerlijke manier om aan te komen (op Texel) Tijdens de wandeling doen we staande yoga houdingen en een DRU yoga serie. Zorg voor voldoende warme kleding, sjaal en muts. Schoenen worden nat en vies, dus zorg voor laarzen of wasbare schoeisel.

Wadyoga zaterdag 13 april bij zonsopgang 6.30 uur

Zeker, het is vroeg. En het is de moeite waard! De zon komt om 6.45 uur op. Het licht is op z'n mooist voordat de zon opkomt - de weerkaatsing van het licht op het wad maakt het extra bijzonder. Kom en geniet!

Prive kan ook

Je kunt ook een wadwandeling met of zonder yoga reserveren voor jezelf, op jouw moment voor jouw groep (100 euro). Dag en tijdstip stemmen we af op het getijde.

 

 

WadyogaYoga retreat aan/op het wad

1-3 november 2024

15-17 november 2024

Verstillen door yoga, meditatie en bewegen. Wandelen naar het wantij: daar waar de golfbewegingen elkaar ontmoeten en het stil valt.

  • aankomst vrijdag tussen 16-18.00 uur. Afronding zondag na de lunch. Indien gewenst kun je pas maandag vertrekken.
  • inclusief overnachting in een ruime eigen kamer, ontbijt, lunch en 2 maaltijden
  • locatie op loopafstand van het wad
  • vroegboekkorting: 345 euro pp
  • 4 deelnemers

Dit zijn beelden van het weekend in november 2023. Heb je er ook zin in? Laat het me weten.

Prive kan ook

Heerlijk een weekend voor jezelf (of een midweek), moeder-dochter, zussen, en/of met vriendinnen.