Coach op Texel

Naar Texel verhuizen is een soort emigreren. Inmiddels ben ik geland en zie ik ernaar uit om je te begeleiden in je volgende stap.

In mijn aanpak is alles mogelijk: gesprekken, wandelingen (alleen, samen, met of zonder opdracht), lichaamswerk, stilte, werken in de natuur, etc. We zetten de eerste stap en dan kom je een of meerdere dagen naar Texel. De reis, de oversteek met de boot, het eiland en de prachtige natuur helpen om afstand te nemen, tot rust te komen en aan het werk te gaan. Ik sta klaar voor je.

Mijn aanpak is integratief. Oplossingsgericht werken (Solution Focused Therapy), cognitieve therapie, familie- en/of organisatieopstellingen, rouwverwerking, mantelzorg en/of lichaamsgericht werken. Mijn kunst is om dit alles ook weer los te laten: jij staat centraal. Ik kijk met oprechte aandacht en voel, doe wat nodig is, wat mogelijk is.  

Eenmaal terug naar de overkant, naar huis, is enige steun vaak verstandig. Dat kan in de vorm van gesprekken of reflecties via de mail. Ook hierin geldt: dat wat past bij jou.

De vergoeding is 70 euro per uur.

Iets over mij

Maria den Hertog (1961) is een boerendochter, die beland op de universiteit. Ik word socioloog met als specialisatie verandering. In mijn werk kwam ik erachter dat een verandering beklijft als er verbinding is.  Ik heb alle rollen genomen: van adviseren aan managers, zelf mijn handen0' vies' gemaakt en ervaren hoe lastig en leuk managen is. Na een opleiding tot coach/counselor ben ik in 2000 ben ik voor mezelf begonnen: coach, interim en teamcoach. De DRU-yoga-opleiding ben ik daarnaast gaan doen. De yoga helpt me om mijn hart open te houden.

Door mijn achtergrond heb ik een objectieve, menselijke blik, zodat jij verder kunt. Ik zoek met jou(w team) naar oplossingen, die passen bij jou en je situatie.

Vertrouwen is de belangrijkste succesvoorwaarde voor een goed resultaat. Ik word gewaardeerd vanwege de rust, de open vragen en de veilige setting.

Mijn inspiratiebronnen: Eckhart Tolle, Het boek van vreugde (Desmond Tutu en de Dalai Lama) en de natuur. Op dit moment sta ik dankbaar in het leven met een stevige ruggengraat en een flexibel hart. Mag ik je ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling?